Hostivice

Hostivice, Česká republika

Naše společnost realizuje projekt výstavby střechy pro domu ve městě Hostivice. V rámci tohoto projektu provádíme komplexní práce, které zahrnují přípravu, montáž střešních konstrukcí a jejich následnou hydroizolaci s ohledem na všechny stavební normy a požadavky.

Hlavní etapy projektu:

  • Přípravné práce: Demontáž dočasných konstrukcí a příprava podkladu pro instalaci střešního systému. Zajišťujeme kontrolu kvality všech použitých materiálů a konstrukcí.

  • Montáž krovu: Instalace krovu s využitím pevných a trvanlivých materiálů. Naši odborníci postupují podle stanoveného plánu, čímž zajišťují spolehlivý základ pro budoucí střechu.

  • Pokládka střešní krytiny: Montáž střešní krytiny s využitím moderních technologií a kvalitních materiálů (plechová taška, měkká krytina apod.), které zaručují dlouhou životnost a ochranu před klimatickými vlivy.

  • Hydroizolace a zateplení: Zvláštní pozornost věnujeme instalaci hydroizolačních a tepelně izolačních materiálů, což zvyšuje energetickou účinnost budovy a zabraňuje pronikání vlhkosti.

  • Závěrečné práce a předání objektu: Provedeme konečnou kontrolu kvality odvedené práce, instalaci okapů a předání objektu klientovi s veškerou potřebnou dokumentací.

Naši odborníci dodržují všechny potřebné bezpečnostní standardy a kontrolují každý krok projektu, což zaručuje spolehlivost a dlouhou životnost střešního systému.

Fakta o Projektu

Sektor: Konstrukce střechy
Typ: 
Doba realizace projektu: 
Velikost:

Copyright © 2023 Gelius s.r.o | Powered by Gelius s.r.o

Přejít nahoru